Hírek Helyi hírek Normál helyi Megint ufo-t láttak

Megint ufo-t láttak

Alig múlt egy éve, hogy Pécelen ufót láttak, most augusztusban két péceli ismét szemtanúja lehetett egy azonosítatlan repülő tárgy érkezésének. Az esetről az ittvannak.hu számolt be október 26-án. És mi csak most tudjuk meg !?

Az ittvannak.hu sokat sejtető internetes honlapon október 26-án megjelent bejegyzése szerint idén augusztusban két szemtanu erős fényű, mozgó testet látott az égen. Kétség sem férhet hozzá, ufó lehetett.

"Azonnal szólt a barátjának, aki szintén döbbenten nézte a szokatlan jelenséget. - Először állandó sebességgel haladt aztán lelassított. Lassítás közben volt, amikor egészen elhalványult, aztán pedig hatalmas fénye támadt, majd hirtelen eltűnt. " - fogalmaz a drámai fordulatokban gazdag beszámoló.

Később kiderült, hogy többen vannak. "Valamennyi UFO közepes fényen akkora lehetett, mint a Vénusz, amikor elhalványultak egy kisebb csillaghoz lettek hasonlók, erős fénnyel viszont az Esthajnalcsillag szemmel látható méretét két-háromszorosan is meghaladta a nagyságuk. "

Krasznahorkai regényeit idéző kép kelt életre a beszámoló szerint: "Az azonosítatlan tárgyak feltűnésekor se visszhangot, se motorhangot nem lehetett hallani: - Csupán a tücskök ciripeltek mellettünk az út szélén."

2011 augusztusában a péceli Hajba Krisztián botlott ufókba.

Forrás

{jcomments on}

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Május 20., Hétfő, Bernát és Felícia napja van. Holnap Konstantin napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!