Dossziék Polgármester válaszol

Interjúk a polgármesterrel

"Most rend és béke van a városban"

A polgármesterrel a város pénzügyi helyzetéről, a Katasztrófavédelem Oktatási Központjának megvásárlásáról beszélgettünk. Az útjavítások és felújítások is szóba kerültek. Lakossági hozzájárulás mellett önkormányzati pénzt is kap az Apáca domb egy része. Kiderült, hogy tervezi-e az indulást a polgármester a következő ciklusban.

Bővebben: "Most rend és béke van a városban"

 

Mozgóképes interjú

Interjút készített a polgármesterrel a vecsési Williams TV. A közel tíz perces felvételt most a pécelinfon is megtekinthető.

Bővebben: Mozgóképes interjú

   

"Most már előre kell tekinteni"

Több mint egy éve vezeti a várost az új összetételű testület. Ebből az alkalomból kérdeztük Szöllősi Ferenc polgármestert a város helyzetéről, tervekről, kilátásokról. A termálterületről, az iskolák összevonásáról, az utak állapotáról is szót ejtettünk, de legtöbbet a város anyagi helyzetéről, a lehetséges megoldásokról beszéltünk.

Bővebben: "Most már előre kell tekinteni"

   

"Számtalan rossz alku, amiből nehéz most kijönni"

Pécel polgármesterével Szöllősi Ferenccel beszélgettünk a termálberuházás körüli problémákról, a kivitelezővel folytatott tárgyalásokról, az ügy lehetséges kimeneteleiről. Érintettük a Lidl beruházással kapcsolatos kérdéseket és a péceli közbiztonságot is.

Bővebben: "Számtalan rossz alku, amiből nehéz most kijönni"

   

"Elsöprő fölényként értékelem" - interjú Szöllősi Ferenccel

Szöllősi Ferenc megválasztott polgármesterrel péntek reggel beszélgettünk Pécelen, vállalkozása irodájában. Szöllősit a választási eredményekről, az első napokról, a tervekről és a Vízmű Kft-ről is kérdeztük. A Facebook oldalunkra kapott olvasói kérdéseket is feltettük a város első emberének.

Bővebben: "Elsöprő fölényként értékelem" - interjú Szöllősi Ferenccel

   

"Úgy tervezem, hogy indulok az őszi választásokon"

A legutóbbi interjúban beszéltünk a tavasszal várható kátyuzásokról. Milyen ütemben zajlott illetve zajlik az utak javítása?

Bővebben: "Úgy tervezem, hogy indulok az őszi választásokon"

   

1. oldal / 2

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Július 21., Vasárnap, Dániel és Daniella napja van. Holnap Magdolna napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!

Hirdetés

Hirdetés