Közérdekű Sportolás Fitness, edzőterem

Best Life Fitness Center Pécel

best life fitness center pécel


ÚJDONSÁGUNK!


Fogyni gyorsan, kényelmesen, megerőltetés nélkül! Már lehetséges!

A FLABéLOS egy mozgásterápiás, alakformáló készülék.

10 perc alatt a FLABéLOS-szal körülbelül 45-50 percnyi klasszikus, edzőtermi munkát végezhetünk el, különösebb megerőltetés nélkül!

A teljes test vibráció-ra alapozva a FLABéLOS alakformáló billegő-mozgó padján állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, amit a testünk automatikusan kompenzál, ezáltal átmozgatva a test összes izmát.

A teljesség igénye nélkül csak pár a számos előnyéből:
 • Gyorsítja a pulzust és az anyagcserét, ezáltal segíti a kalóriák elégetését,
 • Növeli az izmok munkabírását, erejét és tónusát
 • Megállítja a csonttömeg-vesztést, melyet főként a mozgás hiánya okoz,
 • Javítja a vérkeringést és az izmok közötti koordinációt, ruganyosságot biztosít, javítja az egyensúlyérzéket,
 • Több oldalról és hatékonyan támadja meg a cellulitist,
 • Csökkenti a heveny és idült derékfájást,
 • Növeli a vér oxigén szintjét, ezáltal javítja a közérzetet, segít a koncentrációban.


KÖLYÖKFITNESS A BEST LIFE FITNESS CENTERBEN:


Sokan megkeresnek minket, hogy a gyermek el van hízva, nem tudnak hol sportolni és nem tudják a szülők, hogy mit kezdjenek a gyermekeikkel. Ezért hoztuk létre a KÖLYÖKFITNESS PROGRAMOT!

AKCIÓNK:


3 havonta 1 hónapos személyi edzést sorsolunk ki azok között,
akiknek folyamatosan feltöltött bérletük volt a 3 hónapra!

Emellett 6 havonta kisorsolunk még egy nyertest, aki 1 hónapos kondibérletet,
1 hónapig frissítőket (minden edzésén) és 1 hónapos személyi edzést
nyer!

(további részletek a teremben)

 


  ThumbnailThumbnail

  BEST LIFE FITNESS CENTER

  2119 Pécel, Álmos vezér u. 24.
  06-(70) 206 0666
  -
  www.bestlifefitness.hu
  NYITVA TARTÁS:
  hétfő-péntek: 06.00-21.30h
  szombat-vasárnap: 09.00-18.00h
  ThumbnailThumbnail

   

  Azzal a nem titkolt szándékkal hoztuk létre a BEST LIFE FITNESS CENTER-t, hogy a Pécelen és vonzáskörzetében mozgásra vágyó emberek megfelelő színvonalú létesítményben tölthessék el a szabadidejüket.

  Igyekeztünk minden korosztálynak és igénynek megfelelni, széles skálájú, magas színvonalú szolgáltatást nyújtani. A testi fittség elérésén kívül, a kellemes közérzet megtartását és a betegségek megelőzését is célul tűztük ki, amit felkészült oktatók és személyi edzők segítenek.

  Azoknak a kedves leendő vendégeinknek várjuk a jelentkezését, akik törődnek magukkal, szeretteikkel és életvitelükkel a testi-lelki kondíciójuk megőrzésére törekszenek. Reméljük, sikerült érdeklődését felkelteni és hamarosan Önt is vendégeink között üdvözölhetjük!

  Létesítményünkben, kortól, egészségi és fittségi állapottól függetlenül mindenkit szeretettel várunk, aki szellemi és testi aktivitását kívánja fokozni vagy egyszerűen csak relaxációra, kikapcsolódásra vágyik.

  ThumbnailThumbnail

  Edzéstípusok:

  • kardióterem
  • konditerem

  ThumbnailThumbnail
  ThumbnailThumbnail

  Szolgáltatások:

  • finn szauna
  • aromaterápiás fekvő szolárium
  • álló szolárium
  • infraszauna


  ThumbnailThumbnail

  Finn szauna
  Finnországban a szauna több, mint 2000 éves múltra tekint vissza és mind a mai napig a finn kultúra szerves része. A szauna fejlődése az eredeti földszaunától egészen napjaink kabinszaunájáig felépítésében számos változást eredményezett, a szauna működésének alapelve azonban a mai napig változatlan maradt. A finn szauna, amely egyesíti a római hőlégfürdő és a török gőzfürdő elemeit, hűen elkíséri a finneket, bárhol is járnak a világban. Finnországban a több, mint két millió szauna léte ezt jól bizonyítja és igazolja annak északi rokonainknál betöltött rendkívüli szerepét.

  Infraszauna
  Az infraszauna több területen is jótékony hatással bír. Ez a fajta szauna száraz környezetet teremt viszonylag alacsony hőmérsékleten. De annak ellenére, hogy alacsonyabb hőmérsékleten működik, mégis élvezhetjük az előnyöket, akár egy hagyományos szaunában. Az infraszauna rendszeres használata kitűnő módja a méregtelenítésnek illetve felfrissíti és újjáéleszti a testet. Ezt a fajta szaunát sokat használják a sportban izomsérülés esetén is.

  Szolárium
  Érdemes megemlítenünk a különlegességnek számító, Ergoline típusú, professzionális, aromaterápiás fekvő szoláriumot (Twin Power, aquafresh és aromaterápia, comfort cooling, nyakbarnító, vállbarnító), de üzemeltetünk álló szoláriumot is, ha valaki azt kedveli jobban.

  ThumbnailThumbnail

pécelinfo.hu hírek