Hírek Helyi hírek Normál helyi Legyél Te is Angyalka 2016

Legyél Te is Angyalka 2016

A Karácsony a legtöbb ember számára egyet jelent az otthon melegével, az ajándékozás örömével és a finomabbnál-finomabb ételekkel. Sajnos rengeteg gyermeknek ez nem adatik meg. A Péceli Család- és Gyermekjóléti Szolgálat Karácsony alkalmából ismét megszervezi, a "Legyél Te is Angyalka" programot!


Évek óta a szociális szférában dolgozunk - látjuk és tapasztaljuk, hogy milyen szomorúak a nélkülöző apróságok az ünnepek közeledtével.
A tavalyi években ezt a programot már sikerre vittük és ebben az évben immár negyedszer ismét megadatik péceli gyermekeknek, hogy Karácsonykor teljesüljön az egyik kis kívánságuk.

 

Így ismét elindítottuk a „Legyél te is Angyalka” programot. Mélyszegénységben élő, a létbizonytalanság határára sodródott családok, vagy éppen bántalmazó kapcsolatból menekült szülők gyermekeit lepjük meg ajándékkal, méghozzá olyannal, amit Ő kér a saját készítésű képeslapján.

Bizonyára lesznek szívszorító sorok is, hiszen ezeknek a gyermekeknek a számunkra teljesen természetes dolgok, tárgyak is elérhetetlenek

A csomagok értékét 8000 Ft-ban szabtuk meg, amelynek átadására december hónapban egy ünnepség keretében kerül sor. A kezdeményezés különlegessége, hogy a megajándékozott gyermekekről fénykép készül, amit az angyalkák a segítségért "cserébe" megkapnak emlékül a saját készítésű képeslappal együtt a gyermektől.

A gyermekek megírják a képeslapokat, mi pedig minden egyes gyermekhez az interneten illetve egyéb fórumon keresünk egy "szponzor-angyalt", aki teljesíti a kéréseket és így varázsolja széppé egy gyermek Karácsonyát!

Ha programunk felkeltette érdeklődését és szeretne csatlakozni "Pécel Angyalai köréhez", akkor várjuk jelentkezését a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. email címen illetve a 06208012399 telefonszámon és kérjük, hogy a szándéknyilatkozat kitöltésével erősítse meg ajándékozási szándékát.

Letölthető szándéknyilatkozat itt!

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Április 21., Vasárnap, Konrád és Zelmira napja van. Holnap Csilla és Noémi napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!