Hírek Helyi hírek Normál helyi Autómentes nap képek!

Autómentes nap képek!

 

 

Második alkalommal rendezték meg Pécelen az Európai Autómentes Nap keretén belül a helyi kerékpáros és gyalogos felvonulást. Arra próbálták meg felhívni a figyelmet, hogy nem kell mindig autóba ülni, lehet kerékpárral, vagy gyalog járni például ha csak le kell ugrani a boltba.

Kicsi, de annál lelkesebb csapat gyülekezett szombaton reggel a Ráday kastély melletti Kálvin téren. Innen indult a felvonulás rendőri felvezetéssel és biztosítással. A felvonulók a Ráday Gimnázium udvarára érkeztek, ahol további programok várták őket. Környezetvédelmi és közlekedési totó, illetve kerékpáros ügyességi pálya, amelyet többen futva is teljesítettek.

A vetélkedőkön és tombolán mindenki nyert valamit, hála a szervezőknek és az ajándékok felajánlóinak. Ezúton is köszönet a szervezőknek!

A Péceli Zöld Kör következő rendezvénye a Takarítási Világnap alkalmából egy kis szemétszedés lesz októberben.

 

Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail 

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Május 20., Hétfő, Bernát és Felícia napja van. Holnap Konstantin napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!